I'm sorry.

Jag vet jag har varit världens sämsta bloggare, är fått en del klagomål så jag får väl ta och SKÄRPA till mig då. Ja, jag ska. Jag ska bli lika bra som jag var i början. Japp, så får de bli.

Kan börja med att visa vad jag köpte i stan förut. Var på jakt efter en bikini, det blev två likadana fast olika färger . Fyndade även en tröja. Jag är nöjd!


CHOKLADBOLLAR?

Jenny Sahlsten om du läser de här, så är de vi som ska skaffa ett gemensamt fritidsintresse. Det ska inte vara vilket fritidisintresse som helst, de ska ta över hela våran vakna tid.
 
Ja tror jag har kommit på det, vi ska tömma våra pojkvänners konton och spendera hela dagarna med att shoppa, äta på fina reasturanger och lyxa till det med ansiktsbehandlingar och manikyr.

FÖR JUST NU HAR DE TAGIT BESLAG PÅ BÅDA VÅRA TV:E APPARATER FÖR ATT DE SKA SPELA COD! Tro de eller ej men jag har faktiskt bakat negerbollar (chokladbollar) och sprungit o hämtat kaffe och saft. HAHA men de vet inte att jag har en baktanke med allt de här, HA-HA. Jag är sådan snäll flickvän,  jag vet.




Etno.


S ö n d ag

Zombie - Ja, det är precís så jag känner mig nu. Som en Zombie.
Pallar inte att röra mig en meter till, jag kommer att säcka ihop totalt.

Mm i fredags var det studentfirande med vänner, familj och släkt. Mycket trevlig. I blev det ett besök på haltas med öl och god mat. Vi gick vidare till klippan/berget?, där vi tänkte lyssna på Green day. Dock hördes det inte allt för bra, hehe. Men fin utsikt var det! Sedan fortsatte vi in i vimmlet. Det blev Locatelli, Hard Rock och Parkan. Jag är DÖD.








Nagellack och rosa drinkar.



Numera har jag bytt ut de turkosa nagellacket mot ett vitt.
- Bild tagen i fredags


Han har tagit studenten!








.

Update.

AH GOSH, jag kunde inte motstå att titta på ännu mera skor.
Jag har nog hittat världens snyggaste, jag vill ha, ha, ha, ha! De är inte någon som känner sig lite extra generös idag?

SKO(na) mig!

Jag rensar i sko-gaderoben!

Oh nej, det går inte bra. Tänkte slänga, men jag har seperations ångest. Det går bara inte.
Här kommer några favoriter.







 Dessa är nya!


love you D.


RSS 2.0